Cursuscoach – De Pitchcoach

Hans van der klok

Ik krijg met enige regelmaat (inmiddels al 63 keer) een aanbeveling op LinkedIn van een tevreden klant. En ik weet hoe fijn ik dat vind. Dus als ik met iemand werk en daar heel erg blij mee ben, dan schrijf ik er ook eentje.

Voor Hans van der Klok, de coach en ontwikkelaar van mijn online cursus Schrijf je Perfecte Pitch heb ik onlangs de volgende geschreven:

Als De Pitchcoach wilde ik al mijn kennis over het schrijven van een perfecte pitch graag vastleggen in een online cursus. Een cursus die mensen in hun eigen tempo kunnen volgen zonder dat ze 1-op-1 met mij aan de slag moeten.

Ik wilde niet het wiel opnieuw uitvinden, maar werken met een coach die precies weet hoe je het ontwikkelen van een online cursus het beste aanpakt. En ik wilde vooral ontzorgt worden van al het niet-inhoudelijke gedoe van het ontwikkelen van een cursus: keuze voor het juiste platform, koppelingen maken met email- en betaalsoftware, nadenken over de bijbehorende emailcampagne en landingspagina.

Dat is precies wat Hans van der Klok me bood. 1-op-1 begeleiding waarbij ik me alleen maar druk hoefde te maken over de inhoud en hij de rest deed.

Wat ik heel fijn aan Hans vind, is dat hij net zo’n pietje precies is als ik. Niet alleen de grote lijnen kloppen, maar hij weet ook perfect de vinger te leggen op typefouten, geluid wat net niet lekker is in een video, of hoe de belichting nog net beter kan. Hij was zelfs een fantastische sparringpartner voor het nog verder verbeteren van mijn teksten van de video’s en e-mails.

Maar ook de grote coachingslijnen kloppen. Bijvoorbeeld zijn aanpak om eerst maar eens een document te maken waarin de namen van alle lessen staan, die namen aantrekkelijk en beschrijvend te maken en vandaar pas verder gaan werken, is steengoed. Dat document heb ik wel duizend keer gebruikt tijdens het hele traject, hij staat zelfs op de landingspagina!

En dan is Hans ook nog eens een alleraardigste, rustige man, die in kleine stapjes, in het tempo dat in mijn bedrijf haalbaar was (want het kost wel een hoop extra tijd!), begeleidde.

Kortom: als je volledig ontzorgt wilt worden bij het ontwikkelen van een geweldige online academie, dan kan ik je Hans van der Klok van harte aanraden. Kijk zelf maar:
https://depitchcoach.nl/schrijf-je-perfecte-pitch-in-1-dag/

Deel dit bericht op:

Ik krijg met enige regelmaat (inmiddels al 63 keer) een aanbeveling op LinkedIn van een tevreden klant. En ik weet hoe fijn ik dat vind. Dus als ik met iemand werk en daar heel erg blij mee ben, dan schrijf ik er ook eentje.

Voor Hans van der Klok, de coach en ontwikkelaar van mijn online cursus Schrijf je Perfecte Pitch heb ik onlangs de volgende geschreven:

Als De Pitchcoach wilde ik al mijn kennis over het schrijven van een perfecte pitch graag vastleggen in een online cursus. Een cursus die mensen in hun eigen tempo kunnen volgen zonder dat ze 1-op-1 met mij aan de slag moeten.

Ik wilde niet het wiel opnieuw uitvinden, maar werken met een coach die precies weet hoe je het ontwikkelen van een online cursus het beste aanpakt. En ik wilde vooral ontzorgt worden van al het niet-inhoudelijke gedoe van het ontwikkelen van een cursus: keuze voor het juiste platform, koppelingen maken met email- en betaalsoftware, nadenken over de bijbehorende emailcampagne en landingspagina.

Dat is precies wat Hans van der Klok me bood. 1-op-1 begeleiding waarbij ik me alleen maar druk hoefde te maken over de inhoud en hij de rest deed.

Wat ik heel fijn aan Hans vind, is dat hij net zo’n pietje precies is als ik. Niet alleen de grote lijnen kloppen, maar hij weet ook perfect de vinger te leggen op typefouten, geluid wat net niet lekker is in een video, of hoe de belichting nog net beter kan. Hij was zelfs een fantastische sparringpartner voor het nog verder verbeteren van mijn teksten van de video’s en e-mails.

Maar ook de grote coachingslijnen kloppen. Bijvoorbeeld zijn aanpak om eerst maar eens een document te maken waarin de namen van alle lessen staan, die namen aantrekkelijk en beschrijvend te maken en vandaar pas verder gaan werken, is steengoed. Dat document heb ik wel duizend keer gebruikt tijdens het hele traject, hij staat zelfs op de landingspagina!

En dan is Hans ook nog eens een alleraardigste, rustige man, die in kleine stapjes, in het tempo dat in mijn bedrijf haalbaar was (want het kost wel een hoop extra tijd!), begeleidde.

Kortom: als je volledig ontzorgt wilt worden bij het ontwikkelen van een geweldige online academie, dan kan ik je Hans van der Klok van harte aanraden. Kijk zelf maar:
https://depitchcoach.nl/schrijf-je-perfecte-pitch-in-1-dag/

Bedankt voor Je inschrijving