ChatGPT bedreiging? – De Pitchcoach

chatgpt

Pas schreef Monique Londema heel enthousiast op LinkedIn dat ze mijn online cursus Schrijf je Perfecte Pitch in 1 Dag ging volgen.

De eerste opmerking daaronder was van Reine Teune. Die bestond uit slechts 1 woord: ChatGTP?

Dat was de tweede keer in twee dagen dat iemand suggereerde dat mijn werk wel eens door AI, Artifical Intelligence, zou kunnen worden overgenomen.

Ik ben daar totaal niet bang voor. Integendeel, ik denk dat ChatGPT mij juist meer werk op gaat leveren.

Want als je echt mensen wil overtuigen en inspireren in korte tijd, dan moet je ze diepgaand begrijpen. Je moet je publiek begrijpen en wat hun probleem is dat jij kan oplossen. Ik help mijn cliënten om dat superhelder te krijgen. Dat zie ik ChatGPT voorlopig nog niet doen.

En begrijpen alleen is niet voldoende, want je pitch moet ook gevoeld worden. Want als jij ‘m niet voelt als je ’m vertelt, voelt je publiek ‘m ook niet.

Dat kan alleen met echte, waargebeurde verhalen, waar elk woord klopt. Want zelfs als je maar 1 woord gebruikt waar je niet achterstaat, dan lekt je lijf je eigen onbehagen https://www.linkedin.com/posts/esmeraldakleinreesink_pitchcoach-pitch-lijfleren-activity-7097850728362164224-zKoG/.

Zo’n pitch kan ChatGPT niet voor je schrijven. De enige die zo’n geweldige pitch kan schrijven ben jij. Ik kan je daarbij helpen, om letterlijk elk woord goed te krijgen. En ‘m dan ook nog eens zo te presenteren dat je oprechte (!) enthousiasme niet gemist kan worden.

Dat zie ik ChatGPT nog niet doen.

PS: Net als Monique ook met mijn online cursus je eigen pitch schrijven? Ga naar: https://depitchcoach.nl/schrijf-je-perfecte-pitch-in-1-dag/

m. londema

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving