Mini-Training Pitchen

Wil je dat jouw ideeën werkelijkheid worden? Zonder dat je eindeloos hoeft te pushen en verkopen? Terwijl je 100% jezelf kunt blijven?

Dan moet je weten hoe je razendsnel anderen kunt overtuigen en inspireren. 

Dat doe je met een perfecte pitch!

Als De Pitchcoach leer ik je hoe je die schrijft en presenteert. In mijn gratis Mini-Training Pitchen.

Schrijf je in voor mijn
gratis Mini-Training Pitchen

Hoe overtuig je?

Als ondernemer, werknemer of manager hebt je geweldige ideeën, maar hoe zorg je dat ze werkelijkheid worden.

Daarvoor moet je voortdurend andere mensen inspireren en overtuigen:

Dat doe je:

Kortom:
je bent de hele dag aan het pitchen*, of je je dat realiseert of niet.

* Mijn definitie van pitchen: Razendsnel je luisteraar overtuigen en inspireren om iets te doen.

Wat werkt niet?

Dat kun je natuurlijk doen met de geijkte middelen:

Of je kunt je hier helemaal van afkeren en denken: “Mijn werk spreekt voor zichzelf, ik hoef me niet te verkopen”.

Werkt dat? Nee!

Wat ga je leren?

In deze Mini-Training Pitchen ga je in drie videolessen leren wat wél werkt:

Als De Pitchcoach help ik je om razendsnel te overtuigen en inspireren, zodat:

esmeralda kleinreesink event inspiration 2023 (tycho's eye photography)

Honderden topprofessionals gingen je voor:

Marie-GonColourmaster
Lees verder
Een pitch. Had ik dat nodig? Ja! Kon ik dat niet zelf? Echt niet!
Iris MeijerDirecteur
Lees verder
In een halve dag hadden we mijn eerste goede video af. En belangrijker nog: ik weet nu hoe ik die in de toekomst zelf kan maken!
Ilse ZeijP&O adviseur
Lees verder
Als resultaat van Esmeralda’s hulp heb ik €200.000,00 voor mijn project gekregen om een nieuwe methode van OV-reizen te beproeven.
Marie-GonColourmaster
Lees verder
Een pitch. Had ik dat nodig? Ja! Kon ik dat niet zelf? Echt niet!
Iris MeijerDirecteur
Lees verder
In een halve dag hadden we mijn eerste goede video af. En belangrijker nog: ik weet nu hoe ik die in de toekomst zelf kan maken!
Ilse ZeijP&O adviseur
Lees verder
Als resultaat van Esmeralda’s hulp heb ik €200.000,00 voor mijn project gekregen om een nieuwe methode van OV-reizen te beproeven.

Wie ben ik?

Ik ben dr. Esmeralda Kleinreesink. Ik ben bijna 20 jaar officier geweest bij de Luchtmacht, waarvan 5 jaar universitair docent aan de Nederlandse Defensie Academie. In die tijd ben ik gepromoveerd op storytelling in organisaties aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vandaar de ‘dr.’ voor mijn naam.  

Dat wisten ze bij het innovatiefonds van Defensie, waar ze een probleem hadden.

Zoals één van de organisatoren zei: “Esmeralda, we laten mensen 5 minuten hun innovatieve idee pitchen. We dachten: dat kan prima, want iedereen in onze organisatie kan goed presenteren. Maar die bijeenkomsten zijn afschuwelijk. Niemand blijkt te kunnen pitchen. En de vergaderingen na afloop gaan nergens over. Kun jij ons helpen? Wil jij onze pitchcoach worden?

Dat heb ik twee jaar gedaan. Ik vond het fantastisch om als pitchcoach consequent mensen blij te maken. Om te zorgen dat iemand die gefrustreerd en met een matige pitch binnenkomt 1,5 uur later weer happy, vol energie en zelfverzekerd weggaat. Of om een goede pitch in diezelfde tijd om te toveren in een uitzonderlijke performance.

Esmeralda Kleinreesink Stand up comedy De Pitchcoach

Probleem opgelost?

Had ik daarmee alle problemen van het innovatiefonds opgelost? Nou, nee.

Dat leverde weer een nieuw probleem op: “Esmeralda, voordat jij kwam, konden we geen keuze maken, want alle pitches waren slecht. Nadat jij bent begonnen, hebben we nog steeds een keuzeprobleem, want nu zijn plotseling alle pitches goed”.

Tja… Daar kon ik ze helaas niet bij helpen. 😉

Als mensen vanuit hun oprechte passie het verhaal achter hun idee vertellen, dan kun je niet anders dan overtuigd raken…

Na twee jaar moest ik, zoals dat bij Defensie gaat, verplicht naar een volgende functie. Maar ik vond pitchcoaching zo leuk dat ik besloot dat ik er nooit meer mee wilde stoppen. Dus heb ik na 20 jaar Defensie verlaten en ben De Pitchcoach geworden.

Als De Pitchcoach help ik je graag anderen razendsnel te overtuigen en inspireren, zodat je jouw ideeën uitgevoerd krijgt. 

Bedankt voor Je inschrijving