De Pitch Coach

aanbod

Je kunt bij mij kiezen uit 3 diensten...

idee

De Perfecte Pitch

Ik help je de Perfecte Pitch van 1,5 minuut te creëren. Zodat je op een netwerkborrel direct overtuigt, je op de finale de winnende pitch hebt of je tijdens een sollicitatie precies weet hoe je je voorstelt.

Dat doe ik door je eerst te leren wat de 4 elementen van een perfect pitch zijn. Vervolgens schrijven we samen je pitch.
Daarna gaan we werken aan je presentatie: hoe beweeg je, wat doe je met je handen, je lijf, je stem? En hoe leer je razendsnel je pitch (Lijfleren™)?

Als je dat wilt, nemen we je pitch ook nog in mijn studio op jouw smartphone op. Je leert vaardigheden die je de rest van je leven kunt gebruiken en weet exact hoe jouw Perfecte Pitch eruit ziet.

Tijdsinvestering: 1,5 uur masterclass Schets je Pitch online en 1 dagdeel live.

pitch

Samenvatting:

TIP: Dit korte traject is ook perfect voor inhoudelijke mediatraining

Perfect professioneel presenteren

Presenteren en pitchen gaat je als directeur, ondernemer of topprofessional best goed af. Maar hoe comfortabel je ook bent, het lukt je soms niet om écht de aandacht te grijpen en vast te houden… 

Van goed naar geweldig presenteren? En zelfs het niveau bereiken waarop het publiek onder alle omstandigheden aan je lippen hangt? Dan is dít het perfecte programma voor jou!

In 3 maanden word je persoonlijk begeleid bij het creëren van een drietal werkgerelateerde presentaties, waaronder een grote presentatie van 30+ minuten en een korte pitch/vlog. Je past de (wetenschappelijk onderbouwde) theorie direct in je eigen praktijk toe en gaat je presentatie- en pitchvaardigheden verder versterken.

publiek hangend aan je lippen

Waarom je dit programma als drukbezette (leidinggevende) professional niet mag missen:

Dus wil je die sales binnenhalen, je team meekrijgen en/of een (volle) zaal enthousiast krijgen? Download de brochure voor meer informatie.

Masterclass 'Schrijf je Perfecte Pitch'

In deze super interactieve workshop van 2,5 uur, schrijven de deelnemers stap-voor-stap hun eigen pitch. We mixen wetenschappelijk onderbouwde theorie met direct zelf aan de slag gaan.

De deelnemers leren hoe je je boodschap kort en bondig overbrengt. Hoe je je publiek aan je lippen laat hangen. En hoe je daarbij 100% jezelf kunt zijn. Aan het eind van de workshop is de eerste versie van de pitch af!

Het hebben van een goede pitch leidt tot betere netwerkgesprekken die vaker tot sales leiden. Tot kortere meetings waarin makkelijker beslist wordt. En tot veel prettigere sollicitatiegesprekken.

Praktisch:

Angel investors chairs at the Dragons Den

TIP: Deze masterclass is ook perfect voor grote evenementen. Zelfs direct na de lunch. Want in slaap vallen is er niet bij. Gegarandeerd.

PS: Voor bedrijven en organisaties ontwikkel ik graag een masterclass, training of lezing over pitchen, presenteren of storytelling op maat. Een investering die je dubbel en dwars terugverdient!

Locatie

Ik coach je 1-op-1 op een stijlvolle locatie in Utrecht. Gratis parkeren, treinstation voor de deur. En online via Zoom (of je eigen favoriete videobelsysteem).

Voor groepstrainingen kom ik graag naar jouw bedrijf of eventlocatie. Maar ook dat kan uiteraard online.

Scroll naar boven

Regelmatig pitchtips?

Ontvang tips, analyses en kippenvelmomenten.

Bedankt voor Je inschrijving