De Pitch Coach

aanbod

Je kunt bij mij kiezen uit 3 diensten...

idee

individuele coaching

-Pitchadvies
-Pitch in een dag
-TEDx training

angel investor

pitchen voor beslissers

-Pitchtraining om een level playing field te creëeren

presentatie techniek

masterclasses en trainingen

- Pitchvideo's
-Anatomie van een TEDxTalk
-Pitch in een dag

aanbod snelheid individuele coaching pitchen

....en uit 3 modules:

Pitch

Pitchvideo

Speech

Voor welke dienst of voor welke module je ook kiest, als pitchcoach help ik je om een krachtige, gepassioneerde pitch te creëeren die van begin tot eind boeit.

idee

Individuele coaching

Pitchadvies

Als jij al een pitch hebt, dan help ik je razendsnel, in slechts anderhalf uur tijd, om die niveaus hoger te tillen. Van matig naar ruim voldoende of van goed naar uitzonderlijk. We kijken zowel naar de inhoud als naar jouw presentatievaardigheid. Dit advies is 100% maatwerk: helemaal op jou en jouw pitch afgestemd. Qua inhoud vertel ik je wat er absoluut moet blijven, welke elementen we kunnen versterken, wat er nog ontbreekt en wat er uit moet. Daarna ga ik met je werken aan je presentatie: hoe beweeg je, wat doe je met je handen, je lijf, je stem. In slechts 1,5 uur leer je vaardigheden die je de rest van je leven kunt gebruiken en weet je exact hoe jouw Perfecte Pitch eruit ziet.

presentatie skills
spreken in het openbaar

Pitch in een dag

Als je vanaf nul een pitch wilt creëren binnen één dag, of wilt werken aan een lange (maximaal 10 minuten) pitch is deze VIP-dag perfect. Op een mooie locatie in Midden-Nederland, onder het genot van een goede lunch, ga ik met jou werken aan inhoud, vorm en lijfleren. Aan het eind van de dag heb je niet alleen de pitch geschreven en je presentatievaardigheden helemaal aangescherpt, maar heb je de pitch ook letterlijk in je lijf zitten. Kortom: in één dag ben je presentatie-klaar.

TEDx TRAINING

TEDTalks vind ik het summum van een Perfecte Pitch. Het is ook een geweldig visitekaartje voor een spreker. Heb jij de eer om uitgenodigd te worden om een TEDxTalk te houden?
Wil je daarbij gecoacht worden door een pitchcoach wiens eigen TEDxTalk al bijna 50.000 keer bekeken is? Dan help ik je graag: 

• Om in slechts één dag je TEDTalk af te schrijven
• Om van je talk een echte show te maken.
• Kom je kort voor de TEDTalk in tijdnood? Dan leer ik je in slechts anderhalf uur met lijfleren™ hoe je tot wel 7x sneller je speech oefent dan met uit het hoofd leren.

Voor een voorbeeld: zie case Spreken als een TEDx spreker

TEDx
angel investor

Pitchen voor beslissers

Creëer een level playing field

Als jury, subsidieverstrekker, sollicitatiecommissie of investeerder wil je voor het beste idee en de beste kandidaat kiezen. Dan is het belangrijk dat iedereen zich net zo goed presenteert. Want in de praktijk blijkt het heel lastig te zijn om door een slechte presentatie heen te prikken. Als pitchcoach kan ik ervoor zorgen dat iedereen zich goed presenteert. Zodat er een level playing field ontstaat.

Ik doe dat door elke pitcher anderhalf uur te coachen. Mijn specialisme is het om razendsnel elke pitch en pitcher naar een minimaal voldoende niveau te tillen. Het zorgt ervoor dat jij sneller en beter beslissingen neemt. Dat saaie pitchsessies ineens inspirerende bijeenkomsten worden. En dat voor de pitchers het belang van hun pitches dubbel en dwars wordt onderstreept.

Angel investors chairs at the Dragons Den
presentatie techniek

Masterclasses en trainingen

Pitchvideo's

Voor bedrijven en organisaties geef ik één-op-één pitchcoachingssessies waarbij ook direct de pitch wordt opgenomen op een smartphone. In slechts 2 uur creëren we niet alleen een goede pitch, maar leert de deelnemer ook de technieken om deze op camera te presenteren.

Deze pitchvideo’s zijn erg geschikt om de wie-is-wie pagina op de website aan te vullen met video’s. Dit geeft websitebezoeker de mogelijkheid om een ‘click’ te ervaren met medewerkers. Dat is met name erg belangrijk voor mensgerichte dienstverleners als therapeuten, consultants en trainers.

Ook worden pitchvideo’s gebruikt in verandertrajecten om kort en krachtig commitment, enthousiasme en visie neer te leggen. Als kennismakingstools voor snel uitbreidende organisaties, of om het YouTube kanaal vanaf het eerste moment met kwalitatief goede video’s te vullen.

Voor een voorbeeld: zie de case Fysiotherapie OpMaat

pitch video
TEDxTalk

ANATOMIE VAN EEN TEDxTALK

Voor grotere groepen (van 10 tot 500) geef ik de masterclass “Anatomie van een TEDxTalk – Presenteren voor (ver)gevorderden”.

De top als het gaat om boeiende presentaties zijn TED-talks. In deze masterclass leer ik het publiek om een paar stappen verder te gaan dan ‘goed presenteren’. Hoe ze hun presentaties van een 8 naar een 9,5 krijgen. Op basis van mijn eigen, bijna 50.000 keer bekeken TEDx-talk demonstreer ik hoe je technieken uit het theater (acteertechnieken, visuele technieken en storytelling) kunt gebruiken om jouw presentaties niveaus hoger te tillen.

Deze interactieve lezing van maximaal 2 uur is de perfecte aanvulling voor een conferentie of een heidag. 

pitch in een dag

Voor bedrijven en organisaties ontwikkel ik graag een masterclass of pitchtraining op maat. Een investering die je dubbel en dwars terugverdient.

In groepen van maximaal vier personen creëer ik met alle vier in een dag een pitch van 1,5 minuut. Voor grotere groepen werk ik in workshopformat met mensen. Dan heeft iedereen aan het eind van de dag een pitch geschreven.

Maar ook een kortere lezing en workshops over aspecten van pitchen (storytelling, lijfleren, van schrijftaal naar spreektaal, de vier elementen van een perfecte pitch, de do’s en don’ts van pitchen, verbeter je pitch) zijn mogelijk.

 

pitch

Je mag zelf kiezen waar en wanneer de coaching plaatsvindt


Je kunt zelf aangeven welke locatie, datum en tijd jouw voorkeur heeft. De Perfecte Pitch Methode kan ik je leren bij jou thuis of op je bedrijf. Je kunt kiezen voor online coaching: via Zoom, WhatsApp, Skype of welk ander digitaal tool dan ook. Of je kunt kiezen voor een stijlvolle locatie in Midden-Nederland.

Scroll naar top

Regelmatig pitchtips?

Schrijf je in!

Bedankt voor Je inschrijving