Sneak Preview – De Pitchcoach

maureen de jong het strategisch kompas

“Wat een geweldig leuke pitchvideo heb je gemaakt!” zeg ik tegen oud-cliënt Maureen de Jong. “Ondanks dat ik vier minuten best lang vind voor een pitch, heb ik het hele filmpje moeiteloos afgekeken. Supergoed persoonlijk verhaal ook, een echte Passiehaak™!”

Ze had me geappt of ik een sneak preview van haar nieuwe aanbod wilde, “Route naar Resultaat”. Tuurlijk!

Een jaartje geleden hebben we samen een pitch voor een ander aanbod geschreven. Ik beloof mijn cliënten altijd dat we niet alleen één pitch schrijven, maar ze ook de vaardigheden leren om het daarna zelf keer-op-keer te kunnen toepassen. En Maureen heeft dat perfect in de praktijk gebracht.

“Ik heb de vorige pitch erbij gepakt en heb die structuur gewoon aangehouden. Ik heb een persoonlijk verhaal gezocht dat echt bij dit aanbod past. En daarna heb ‘m in 1x opgenomen. Klaar!”

Ik ben supertrots! Ze heeft een geweldig aanbod met een heldere boodschap. Voor ondernemers die een to-do-lijst hebben die langer is dan een wc-rol heeft zij de oplossing: doelgericht versimpelen.

Dus: als je op zoek ben naar een strateeg die je als ondernemer kan helpen om je volledig te concentreren op jouw Route naar Resultaat, kijk dan een filmpje

En als je een goed voorbeeld wilt van een pitch die alle vier noodzakelijke bouwstenen in zich heeft  (Wie, Boodschap, Passiehaak™ en Call-to-Action) dan raad ik ‘m je ook van harte aan. 😊

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving