Mijn team rolodex

Hieronder vindt je een overzicht van alle partners van De Pichcoach. Benieuwd wat mijn partners of ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend één-op-één kennismakingsgesprek.

Timemanagement

Met Bas Hoorn van Timension werk ik regelmatig samen. Onze werkzaamheden vullen elkaar aan. Samen met hem heb ik een paar mooie filmpjes gemaakt. Die zijn niet alleen voor op mijn site, maar ook voor op zijn bedrijfsportaal, waar ik zijn klanten pitchadvies geef.  Dit is waar je hem voor kunt bereiken:

Heb je last van werkdruk en werkstress? Heb je het gevoel dat jouw work life balance is verstoord? Je kunt meer bereiken met minder moeite door effectief en efficiënt te werken. Verbeter jouw persoonlijke effectiviteit: meld je aan voor een cursus timemanagement bij Timension.

Logotype-Timension_Copyright-d6d6d6-2

Bedankt voor Je inschrijving