case study

In een sessie van anderhalf uur heb ik Maaike Hoogewoning de fijne kneepjes van het lijfleren bijgebracht.

Ik gaf een masterclass Spreken als een TEDxSpreker in de Week van de Werkstress. Aan het eind van de masterclass maak ik altijd een rondje door de zaal om te horen wat iedereen als belangrijkste meeneemt van de workshop. Iedereen was enthousiast, op de laatste deelneemster na, auteur Maaike Hoogewoning. “Je hebt me alleen maar meer gestrest gemaakt”, zei ze. En het was duidelijk dat ze het meende. “Ik moet over drie weken een TEDxTalk geven en ik heb nog geen woord in mijn hoofd. Hoe ga ik dat in hemelsnaam redden?”.

Spreken als een TEDxSpreker

Boek_Maaike_Hoogewoning

Twee-en-een-halve week later stond ze op het podium. Uiterlijk volkomen kalm. Met de speech in haar lijf. En wij als publiek konden exact voor ons zien wat zij in gedachte zag. Een fantastisch voorbeeld van hoe een speech lijfleren™ werkt. Met Lijfleren kon ik haar de voorbereiding voor mijn TEDxTalk besparen: die wanhopige 3 maanden uit het hoofd leren.

TED Talk Gouda Maaike Hoogewoning
Video afspelen

Bedankt voor Je inschrijving