Zoomergernissen – De Pitchcoach

Foto Frankwatching

CADEAUTJE: € 50. Frankwatching gaat een heel nieuw soort event organiseren: Masterclasses met Topexperts. En ik mag de aftrap doen! Op 15 december geef ik een super interactief online hoorcollege over de perfecte online pitch. Speciaal voor iedereen die regelmatig in videomeetings zit (en wie zit dat tegenwoordig nou niet?) en zich geel en groen ergert aan de gebrekkige aandacht van hun publiek.

Hoe zorg je ervoor dat ze niet tegelijkertijd hun mail bijwerken, de planten water geven of die nota afschrijven? Dat ze echt aandacht voor jou en jouw boodschap hebben? Dat ga ik je leren in dit eenmalige college vol (wetenschappelijk onderbouwde!) tips over hoe je je publiek ook in videovergaderingen aan je lippen laat hangen.

Om alvast een eerste tip te geven: presenteer je verhaal nou eens niet in 25 minuten, maar breng ‘m terug naar 1,5 minuut. Kan dat? Ja! Dat ga ik je leren. Ik zorg dat je weggaat met een gereedschapskist vol tools en ideeën om te boeien en overtuigen.

Dus: save the date. Woensdag 15 december van 13.00 tot 16.00 uur.

En speciaal voor jou, als trouwe LinkedIn-volger, heb ik een cadeautje 😊. Ik mag namelijk 20 keer €50 korting weggeven. Je betaalt dan slechts €295 (i.p.v. €345). Wil jij een van de 20 kortingscodes? Zet dan ‘ja, graag!’ in het commentaar hieronder en ik stuur ‘m je toe.

Ik garandeer je dat het de beste investering van dit jaar gaat zijn!

Meer weten? Ga naar: https://www.frankwatching.com/masterclass-perfecte-online-pitch/

PS: Hierbij nog drie extra tips voor presenteren op Zoom:

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving