De Pitch Coach

Zelf voor de camera – De Pitchcoach

Van Selfie

Vrijdag opnames gemaakt voor de reclamecampagne van SamSamKring. Erg leuk om zelf weer eens voor de camera te staan en gecoacht te worden, in plaats van andersom. Zo ziet dat er van de andere kant uit: VanSelfie filmmaker en geluidsman Maxime van der Maesen, interviewer Jacqueline Blaauw van SamSamkring en cameraman Aron Dassen.

Ze hadden een hele goede manier van werken: in de reclamespots komen 8 zinnen voor, die door 8 klanten worden uitgesproken en een heleboel vragen.  Die zinnen en vragen werden 1-voor-1 aan me gevoerd en sprak ik dan een keer of 5 op verschillende manieren uit. Lekker makkelijk, hoef je ook geen tekst uit je hoofd te leren. Daarna nog wat korte interviewvragen en binnen een uur was het allemaal opgenomen. Leuk! Ben heel benieuwd naar het resultaat!

Mocht je SamSamKring nog niet kennen: het is de AOV-verzekeraar waar ik heel blij van word. Geen anoniem financieel instituut, maar twee mensen (Jacqueline en Roland Blaauw) die weten hoe het is om ondernemer te zijn en dan ziek te worden. Ze willen op de beste manier voor mede-ondernemers zorgen. Dat doen ze zo goed, dat ik (net als 7 andere klanten) direct ‘ja’ zei op hun vraag om in hun reclamespots op te treden.

 

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving