De Pitch Coach

Telemarketing geheimen – De Pitchcoach

Foto Telemarketing

Ik irriteer mij mateloos aan telemarketeers. Vooral als ze mij voor de 5e (!) keer deze week weer namens Ziggo bellen.

Dus ik was stomverbaasd dat ik dertig minuten lang gefascineerd heb geluisterd naar een interview met een telemarketeer, Janneke van Meenen. Die vertelde in de Red Panda podcast over de geheimen van haar vak. Met een geweldige interviewer, Jordi Bron, die haar alle kans gaf om de diepte in te gaan door zijn manier van vragen.

Als ik iets goed vind, dan zeg ik dat ook. Dus ik heb een email gestuurd naar Jordi met een zeer welgemeend compliment: “Het gebeurt zelden dat ik een hele podcast afluister. En al helemaal niet als het over een specifiek bedrijf gaat. Maar dit wist je zo mooi op een voor iedereen interessant niveau te houden. Heel goed interview!

En weet je wat dan zo leuk is? Dat zo’n mail een maand later de uitnodiging met zich meebrengt om ook geïnterviewd te worden voor de podcast. Vorige week hebben we het interview gedaan en half mei komt de podcast uit. Ik laat weten als het zover is!

Dit is het interview met telemarketeer Janneke van Meenen: https://www.redpanda.works/blog/b2b-telemarketing-expert-deep-dive-sessies

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving