Zeker pitchen – De Pitchcoach

philomene klomp - 2

“Zelfs alleen de eerste drie zinnen van de pitch werken al!”, zegt intercultureel trainer Philomène Klomp met een grote lach op haar gezicht.

Voordat we op Zoom een videoanalyse van haar pitch gaan doen, praten we over hoe het oefenen ging.

“Ik ben de pitch gelijk al aan het gebruiken. Afgelopen week had ik een Zoomcall en zodra ik die drie zinnen had gezegd zei de potentiële client onmiddellijk: ‘Oh, maar dat is precies wat we nodig hebben. Kun je een training in Uganda gaan geven?’ Hoe leuk is dat?”.

We hebben in een eerdere sessie een heldere binnenkomer geschreven:

Ik ben Philomène Klomp, gecertificeerd intercultureel trainer. Ik weet alles over cultuurverschillen binnen bedrijven: tussen oudere en jongere werknemers, tussen verschillende nationaliteiten en tussen leidinggevenden en werknemers. Als je als ondernemer of leidinggevende in het MKB niet precies weet wat er speelt in je team, er is frictie of de resultaten gaan naar beneden, dan bel je mij.

“En weet je waarom het werkt voor me?” vraagt ze. “Niet alleen omdat ik zelf meer helderheid heb, maar ook omdat mijn uitstraling anders is. Ik aarzel niet meer als ik vertel wie ik ben en wat ik doe. Pitchcoaching is echt goud waard!”

Heerlijk om te horen😊. Dat is inderdaad één van de grote voordelen van het proces om tot een goede pitch te komen: de helderheid die je krijgt over wat de essentie is en de zekerheid die dat geeft. Pitchen is leuk!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving