Instellingsfout – De Pitchcoach

Foute opname online cursus

“Neeeeeee”, roep ik met grote teleurstelling uit als de eerste video uit de editing software komt.  

Ik ben de hele dag bezig geweest met opnames voor mijn online cursus “Schrijf je perfecte pitch in 1 dag”. Ging harstikke goed.

Ringlicht achter de computer met een warme, maar niet té warme kleur. Gedempt daglicht via de ramen. Een lamp schuin achter me voor een mooie belichting van mijn haar. Super professioneel, vond ik zelf.

Ik heb telkens maar 2 of 3 opnames nodig en dan staat de les er al op. Toppie! De powerpoints worden prima opgenomen door mijn opnametool Loom, met in de rechterbovenhoek mijn gezicht in beeld. Alles gaat geweldig.

Nou ja, niet overdrijven. Het duurt allemaal, zoals gebruikelijk, wat langer dan gepland. Ik dacht dat ik in 2 dagen wel 9 modules met 47 lessen kon opnemen, maar deze eerste dag heb ik pas 5 lessen opgenomen, dus het tempo ligt ietwat lager dan verwacht.

Maar ik ben desalniettemin erg tevreden. Aan het eind van de dag heb ik zelfs nog de fut om de opnames te editen: Aan het begin en het eind moet even een ‘kontje’  afgesneden worden. 

Als de eerste video uit de editing software komt, zie ik het. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Ik ben vergeten om in de instellingen van Loom de ‘Show controle menu’ en ‘Show recording time” uit te zetten. Dus elke opname heeft een timer en een stopknop vol in beeld (zie foto).  NEEEEEE!

Wat moet ik nou doen? Alles opnieuw opnemen? Of laat ik het zo? Wat zou jij doen?

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving