Doorverwijzing – De Pitchcoach

making ads pay

Als ik de post ophaal, zit er een envelop bij met daarin duidelijk een boek. Mysterieus… Ik heb een boek in bestelling, maar die moet uit het buitenland komen en zou er pas over twee weken zijn. Dus wat is dit?

Voorzichtig knip ik de bubbeltjesenvelop open. Er glijdt niet alleen een boek uit: “Making Ads Pay: Timeless Tips for Successful Copywriting”, maar ook een kopie van een ouderwetse salesletter en een brief. Van Ernst-Jan Buijs van de ConversieClub.

Ernst-Jan is, net als ik, één van de kennisexperts van high end business coach Meriam Slijkerman. Ik  heb zijn masterclass over verkooppagina’s schrijven bijgewoond. Super vond ik die. Dus toen ik met een potentiële cliënt in gesprek was over het geven van een masterclass pitchen en hij zei: “Ken je ook iemand die goede workshops copywriting geeft?”, was mijn antwoord direct: “Dan moet je bij Ernst-Jan zijn”.

Kennelijk heeft dat geholpen, want hij schrijft:

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor de doorverwijzing van laatst. Het was erg leuk om daar op locatie een copywriting workshop te verzorgen.

Hierbij een kleinigheidje als bedankje, wat natuurlijk alles te maken heeft met copywriting😊.

Het is een boek van John Caples, 1 van de oude copywriting legends. Hij schreef onder andere 1 van mijn favoriete old-school salesletters “They Laughed When I Sat Down At The Piano, But When I Started To Play…”. Die salesletter heb ik trouwens ook in het boek gedaan ter inspiratie.

Hoe leuk is dat?

Ernst-Jan, ik ga ‘m met veel plezier lezen!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving