Betaalopties – De Pitchcoach

Afbeelding-poll

#durftevragen. Zou je mij willen helpen? Ik wil heel graag jouw ervaring of voorkeur weten voor betalingen voor een online cursus. 

Achtergrond: Momenteel ben ik de online cursus “Schrijf je perfecte pitch in 1 dag” aan het bouwen.

Al mijn ervaring op het gebied van het schrijven van een perfecte pitch gebundeld in een cursus die je in je eigen tempo, online kunt volgen. Kan in één dag, maar je kunt de 9 modules en 48 lessen natuurlijk ook over langere tijd verdelen.

Bij de lancering overweeg ik niet alleen het introductietarief van € 495 te hanteren, maar ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Ik overweeg 3 termijnen van € 175,- en 6 termijnen van € 95,-. 

Daarna dacht ik: ik kan me niet voorstellen dat mensen zo lang, 6 maanden, over deze cursus gaan doen. Moet je ze dan wel zo lang laten betalen? Maar tegelijkertijd ziet het bedrag van € 95,- er natuurlijk wel psychologisch aantrekkelijk uit. 

Mijn idee was om het dan terug te brengen naar 3 maandtermijnen van € 175, maar dat ziet er psychologisch gezien minder aantrekkelijk uit. 

Dus ik dacht: laat ik LinkedIn om hulp vragen. Wat raad jij mij aan, uit eigen ervaring of voorkeur? Welke betaalopties kan ik het beste aanbieden (meerdere opties mogelijk)?

Een eenmalig tarief van € 495,-
Drie maandelijkse termijnen van € 175,-
Zes maandelijkse termijnen van € 95,-
Anders, namelijk…

Ik hoor het graag van je op info@depitchcoach.nl.

PS: Het verschil in prijs is er uiteraard niet voor niets: dat is de risico-opslag voor termijnbetalingen. 

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving