Vaccinatie – De Pitchcoach

Vaccinatie

Gisteren mijn tweede vaccinatie binnen! Dus voor iedereen die met een volledig gevaccineerde pitchcoach wil werken: ik ben beschikbaar. Hoewel ik de hele Covid-periode ook mensen fysiek, 1-op-1 heb gecoacht, is 75% van het werk naar online gegaan. En dat blijkt allemaal te kunnen. Zolang ik maar kan zien of iemand glimt bij het vertellen van zijn/haar verhaal, dan kan ik ook online met iemand een perfecte pitch creëren.

Ik heb het meest gepuzzeld op het op afstand opnemen van pitchvideo’s. Een opdrachtgever uit de overheidssector die op de dag van de harde lock-down de opdracht gaf om binnen een week met drie mensen, drie pitchvideo’s te maken. Maar zelfs dat blijkt dan 100% online te kunnen.

Dan is het eerst samen de pitch schrijven, met oefeninstructies en opnametips. Dan oefent de client de pitch thuis en neemt die op de eigen smartphone op. En vervolgens bespreken we die proefvideo seconde voor seconde online. Zodat alle aanwijzingen voor het maken van een perfecte video doorkomen en zelf thuis die definitieve versie geschoten kan worden.

Met als voordeel dat er minder tijdsdruk staat op het oefenen en de aanwijzingen rustig afgeluisterd kunnen worden omdat de videoanalyse wordt opgenomen.

Benieuwd hoeveel cliënten ook in de toekomst online willen blijven werken. Ik vermoed dat het er heel wat zijn!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving