Top 2021 – De Pitchcoach

Top 10

Zo aan het einde van het jaar worden de lijstjes over 2021 opgemaakt. Als je de lijstjes mag geloven was het een goed jaar voor mij.

Ik heb uitstekend gescoord op mijn eigen lijstje “omzetverlies door Covid” waarin met name het laatste kwartaal super ging met alle door lockdowns afgezegde live masterclasses. Waar vorig jaar die masterclasses dan vrijwel altijd online gingen, heeft daar sinds september niemand meer zin in. “We wachten wel tot het weer live kan”, is nu het adagium bij bedrijven. 

Gelukkig scoor ik ook goed op wat positievere jaarlijsten. Vorige week is Wendy Kwaks Ambtenaar van het Jaar 2021 geworden met de pitch die we samen hebben geschreven.

En ik sta in top 10 artikelen van 2021 over content & taal van Frankwatching, met mijn artikel “Waarom kom je dom over als je moeilijke woorden gebruikt?”.   Dat artikel is niet alleen goed gelezen (ruim 10.000x), maar er kwamen ook heel veel reacties op. Het artikel zelf was 750 woorden, maar om de vragen en discussie te beantwoorden was ik ruim 1000 woorden kwijt. Erg leuk als een artikel zoveel losmaakt bij mensen!

Ook de andere artikelen in die top 10 zijn het lezen waard. Zoals het artikel van Olaf Geyendorpher over hoe hij een schrijfopdracht volledig verprutste, van Vincent Alblas over hoe je pakkende titels schrijft met zijn lijst van 200 ‘krachtwoorden’ en Marian Verstraatens artikel over Duitse instinkers getiteld “Stevig of deftig eten?”.

Veel leesplezier!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving