Ambtenaar 2021 – De Pitchcoach

Ik ben zo trots! Wendy Kwaks is woensdag met haar pitch Ambtenaar van het Jaar 2021 geworden! Zoals de presentator in de live uitzending zei: “Je weet heel kernachtig aan te geven waar je werk om draait en de uitstraling daarbij is ook fantastisch. Dat is waar de jury op aanslaat”.  Dat is als Pitchcoach het mooiste indirecte compliment dat je kunt krijgen 😊.

Voor als je de 1,5 uur durende live uitzending gemist hebt, hierbij in 1,5 minuut de hoogtepunten: https://youtu.be/005S4hTYZo0

En dit is de bijbehorende winnende pitchvideo. Het scenario is van Wendy Kwaks zelf, de onderliggende pitch hebben we samen gecreëerd: https://youtu.be/DV4wONY0bFo

Ik ben zo trots op haar! Een terechte winnaar van Ambtenaar van het Jaar. Ze doet bij Defensie zoveel om Nederland weerbaarder te maken met haar team. Als er iemand een podium moet krijgen om die boodschap verder uit te dragen is zij het wel!

Als je net als Wendy Kwaks ook samen een winnende pitch wilt schrijven: bel of email me op 06-20168023 of info@depitchcoach.nl.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving