Stabureau voor online energie – De Pitchcoach

Stabureau

Nu ik als zzp’er ook mijn eigen arbodeskundige ben, heb ik mezelf na 10 maanden steeds toenemende rugpijn een stabureau voorgeschreven. Niet alleen heeft het binnen twee weken mijn rugpijn opgelost (en vervangen door pijn in mijn kuiten en mijn voeten 😉). Het maakt ook dat ik online makkelijker met mijn lichaam praat. Staande zijn mijn handen vrijer en kan ik vrijer bewegen. Dat werkt niet alleen op ‘’gewone’ camera goed, maar ook op een laptop camera.  Mijn conclusie: een stabureau is niet alleen goed tegen rugpijn, maar ook een aanrader om jezelf online net dat tikje meer energie te geven.

Perfect online presenteren? Boek een gratis kennismakingsgesprek: https://calendly.com/pitchcoach/strategie-sessie

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving