Regiescène – De Pitchcoach

Foto blog Regiescene

Af en toe krijg je van die vragen waar je een hele tijd op moet kauwen. “Denk eens na over een leuke en veilige manier om de twee werelden van de afdelingsmanagers en financieel adviseurs bij elkaar te brengen. Zodat ze kunnen reflecteren op hun onderlinge rollen, vaardigheden en relatie.”

Ik heb er weken over gepiekerd. Twee brainstormsessies met de klant aan gewijd. En na heel lang doorvragen was er ineens dat eureka-moment! Een regie scène! Dat is een vorm van bedrijfstheater waarbij het publiek de personages mag regisseren.

Als pitchcoach ben ik namelijk ook gediplomeerd trainingsacteur (daar heb ik mijn feedbackvaardigheden geleerd). Dus ik heb gelijk mijn oud-docent van de WWLA opleiding tot trainingsacteur, Andre Witbreuk, gebeld.
Samen hebben we 6 mensen geïnterviewd en op basis daarvan 3 scenes geschreven en gespeeld waar de deelnemers mee aan de slag konden. En ze vonden het geweldig (zie ook de blije opdrachtgevers op de foto!):

  • “Wat een leuke manier om eens echt te reflecteren”
  •  “Dit gaat me absoluut helpen in de samenwerking”
  •  “Ik vond de scenes zo herkenbaar”

Dit gaan we vast vaker doen!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving