Altena – De Pitchcoach

De Pitchcoach op de Rode Stip bij Ondernemend Altena

Afgelopen vrijdag stond ik bij Open Coffee Altena op de Rode Stip in de prachtige tuin van hoveniersbedrijf De Rooy.  De eerste live netwerkbijeenkomst van Ondernemend Altena in meer dan een jaar. Een aandachtig publiek. “Dat is wel eens anders”, vertrouwde de organisatie me toe. “Dan wordt er bij het pitchen gestotterd, staat het zweet op het voorhoofd, of hebben ze 20 cue kaarten in de hand voor maar 1,5 minuut”. En dat voor een pitchmoment waar je als ondernemer voor moet betalen!

Dat is waarom ik er sta. Om ervoor te zorgen dat elke ondernemer of beleidsmedewerker voortaan een onuitwisbare (positieve!) indruk gaat achterlaten bij het pitchen. Want in het kader van het tienjarig jubileum van B2B-platform Ondernemend Altena organiseren we op 30 september een Pitchfestival. Met een masterclass “Schrijf je Pitch” op 9 september en 1-op-1 coaching als voorbereiding. Zodat stotteren, zweet en verkeerde voorbereiding verleden tijd zijn en pitchen leuk wordt!

Inschrijven, voor zowel ondernemers, beslissers en beleidsmedewerkers in Altena en de Bommelerwaard, kan nog tot morgen, vrijdag 16 juli via info@depitchcoach.nl. 

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving