Mijn ontwerper – De Pitchcoach

Visitekaartje Willem van den Bos

Ik moet wel heel erg enthousiast zijn over een bedrijf wil ik een aanbeveling op internet schrijven. Maar afgelopen maand vond ik dat het tijd was om dat voor mijn ontwerper, Willem van den Bos, te doen. Ik werk al een tijdje met hem en hij is altijd zo snel en weet precies die juiste balans tussen luxe en eenvoud te treffen waar ik naar op zoek ben. Afgelopen week ook weer: toen heeft hij in een dag tijd een prachtige programmabrochure voor mijn Pitchfestival vormgegeven. Dus dit is de review die ik op Google en LinkedIn heb geplaatst: 

Als De Pitchcoach werk ik met high end cliënten. Daarom wil ik een professionele, eenvoudige, maar luxe uitstraling. Willem weet precies hoe hij die combi moet maken. Willem werkt razendsnel, denkt heel goed mee en maakt prachtige ontwerpen.

Zo vroeg ik ‘m ‘s ochtends of hij een Zoom-achtergrond voor me wilde ontwikkelen. ‘s Avonds had ik zes (!) prachtige ontwerpen liggen in twee achtergrondkleuren (“zodat ze bij elke kledingkleur passen”) die ik allemaal gelijk kon gebruiken. Ik krijg nog steeds wekelijks complimenten van mensen over mijn mooie, professionele Zoom-achtergrond.

Kortom: als je een snelle, meedenkende ontwerper zoekt die prachtige ontwerpen maakt, dan kan ik je Willem van den Bos van harte aanbevelen.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving