De Pitch Coach

Stilliggend programma – De Pitchcoach

Blog Stilliggend programma

“Esmeralda, ik heb een probleem. Ik ben bezig met een groot verbeterprogramma. Twaalf projectleider en het ligt stil. Helemaal stil. Ik dacht: jij kunt me vast helpen om weer enthousiasme, commitment en visie terug te krijgen. Met pitchvideo’s .”

Dat was het telefoontje dat ik kreeg van Gerard Zijlstra. Wij kennen elkaar nog van een innovatiefonds waar we samen voor werkten en waar mijn liefde voor pitchcoaching is ontstaan. Ik ken hem als een creatieve geest die zaken voor elkaar krijgt door out-of-the-box te denken. Dit is een goed voorbeeld daarvan.

Nog geen maand later belt hij opnieuw. “Magisch, Esmeralda! De video’s hebben het enthousiasme weer helemaal teruggebracht, niet alleen bij de projectleiders, maar ook binnen de organisatie en de raad!”

Weten hoe we dat hebben gedaan? Stuur een mailtje met ‘casestudy’ in de omschrijving aan info@depitchcoach.nl. Ik stuur je graag de casestudy toe!  Zoals een pitchcoach betaamt, is die uiteraard kort & bondig (1A4-tje) 😊.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving