Cover Story van 20 naar 30 seconden – De Pitchcoach

Corinne Keijzer

Altijd leuk als je een hele handleiding hebt geschreven en die niet blijkt te kloppen. Zucht. Dat was mijn ervaring nadat LinkedIn eindelijk Cover Story bij mij had uitgerold. Alle experts zeiden: je hebt slechts 20 seconden om jezelf voor te stellen en je pasfoto in een pitchvideo om te toveren. Extreem kort, vandaar ook de speciale handleiding. Tot ik mijn eigen Cover Story ging opnemen en bleek dat LinkedIn dat inmiddels heeft aangepast naar een ‘royale’ 30 seconden.

LinkedIn expert Corinne Keijzer vraagt altijd in haar nieuwsbrieven om feedback over nieuwe wijzigingen. Voor mij is haar nieuwsbrief mijn belangrijkste bron van LinkedIn nieuws. Dus ik dacht: laat ik eens wat terugdoen, dat vindt zij (en haar lezers) vast nuttig om te weten. En inderdaad, ook voor haar was het nieuw. Zo belandde ik afgelopen week in haar nieuwsbrief.

PS: Laat me effen weten als je de LinkedIn Cover Story handleiding ook wil hebben, dan stuur ik ‘m je toe!

https://lnkd.in/eFcpACi

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving