Pitch van 60 naar 90 seconden – De Pitchcoach

Impress 2023

Ja, ik heb er voor moeten vechten. Arno Torn, de organisator van het IMPRESS Congres waar de PitchAward 2023 wordt uitgereikt, had wat overtuigingskracht nodig, maar het is er door.

Als je komt pitchen voor de PitchAward 2023, dan hoef je dat niet meer in 60 seconden te doen, maar heb je minimaal 90 seconden de tijd om ons te overtuigen van je boodschap.

Ik vind 90 seconden de minimale tijd om niet alleen een elevator pitch te geven (saai!), maar om die af te maken en ons te raken met een bijpassend verhaal. Storytelling dus.

Met ons bedoel ik dan de jury: Katinka Reiss (stem), Remco Oranje (sales), Gerjanne Scheffel styling), Guy Strijbosch (LinkedIn) en mijzelf (wetenschap achter pitchen).

Sterker nog, we hebben ook een nieuw concept bedacht. Je hoef niet meer van te voren een pitchvideo op te sturen, maar je presenteert tijdens het congres zelf je pitch live aan ons. Zeg maar à la Holland’s Got Talent en Idols. En uiteraard kunnen de andere deelnemers aan het congres dat op schermen volgen in een andere ruimte. Hoe leuk is dat?

IMPRESS (woensdag 8 maart 2023 in Hardewijk) gaat echt geweldig worden! Dus als je je nog niet hebt ingeschreven, doe het gelijk. Dat kan op: https://impressnederland.nl/tickets/

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving