Oeps – De Pitchcoach

Impress 2023 Bestel nu je tickets!

“Oeps”. Dat dacht ik toen mijn juryfilmpje voor de PitchAward 2023 zojuist op YouTube werd geplaatst.

Want zoals ik in mijn vorige blog al vertelde, hebben we een heel leuk, extra concept voor tijdens het IMPRESS Congres bedacht, waar de PitchAward wordt uitgereikt. À la Holland’s Got Talent.

Deelnemers aan de PitchAward hoeven geen video meer in te sturen, maar presenteren zich live aan ons, de jury, op 8 maart tijdens het IMPRESS Congres. En dat kun je uiteraard volgen als IMPRESS deelnemer.

Maar tijdens een brainstormdag voordat we dit superleuke idee hadden, hebben we ook even onze eigen pitches als juryleden opgenomen. Dus ik kondig aan in mijn juryfilmpje dat ik, als jurylid dat kijkt naar de wetenschap achter presenteren, ga letten op drie dingen:

  • Zorg je er voor dat je publiek ontspant als ze naar je luisteren?
  • Maak je gebruik van de manier waarop mensen informatie het beste onthouden?

En nu komt ‘ie:

  • Gebruik je basis cameratechnieken?

Tja, dat hoeft nu natuurlijk niet meer. Dat krijg je ervan als je creatief bezig blijft en probeert om het leukste Presentatie & Pitchevent van Nederland in elkaar te zetten. Het blijft bewegen.

Dat heeft als gevolg dat ik de komende weken niet drie, maar slechts twee blogs zal wijden aan elk van deze onderwerpen op LinkedIn.
Dus wil je er meer over weten, volg me dan op Linkedin.

En mocht je het nog niet gedaan hebben: schrijf je dan direct in voor het IMPRESS Congress. Een dag lang alles over Pitchen, Presenteren en Profileren. Op 8 maart in Hardewijk: https://impressnederland.nl/tickets/

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving