Overtuigend presenteren voor young professionals

overtuigend presenteren voor young professionals

Soms gaan dingen heel snel. Een paar maanden geleden plaatste ik een filmpje op LinkedIn dat ik als pitchcoach had gemaakt. Mijn oude presentatiedocent van de majoorcursus van de Luchtmacht, reageerde met een korte “Mooi gedaan Esmeralda!”. Drie woorden, maar van hem betekende dat heel veel. Dit is de man die een hele generatie Luchtmachtofficieren heeft leren goed presenteren.

Ik vertelde hem op LinkedIn hoe ik hem altijd had bewonderd. Ik twijfelde of ik dat wel in de openbaarheid moest doen, maar dacht: what the heck, als er een docent van de majoorsopleiding een compliment verdiende is hij het wel. En wat kan er nou misgaat bij een oprecht compliment?

Die twee wederzijdse complimenten hebben ertoe geleid dat ik afgelopen zaterdag samen met hem een cursus Overtuigend Presenteren voor Young Professionals stond te geven. Dat had ik nooit durven denken toen ik in de majoorcursus zat. Ik vond het heel erg leuk.
#
Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer, want ik ga vaker voor zijn bedrijf, Comms Control Consultancy, de cursus Overtuigend Presenteren geven hebben we afgesproken.

Waar oprechte complimenten zonder enige bijbedoelingen al niet toe kunnen leiden :).

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving