NK Speechen – De Pitchcoach

Beste Pitcher van Nederland

Zoals je wellicht hebt meegekregen is de Pitch Award uitgesteld van 1 november 2022 tot 8 maart 2023. Dan vindt het IMPRESS Congres in Harderwijk plaats.

Dat wil niet zeggen dat wij als juryleden, workshopgevers en organisatie op 1 november niets deden. Integendeel: we hebben een gezamenlijke brainstorm gedaan om ervoor te zorgen dat het event op 8 maart harstikke uitverkocht is. We hebben een voorproefje van de congreslunch gehad (goedgekeurd!). En, het allerleukste vond ik zelf, we hebben live kennisgemaakt met elkaar. Iedereen gaf een uitgebreide pitch en we namen allemaal een 60 seconden pitch op.

Pitchopname voor IMPRESS Congress Pitchaward 2023 De Pitchcoach Esmeralda Kleinreesink

Voor mij is het duidelijk dat IMPRESS hét pitchevent van 2023 gaat worden. Je kunt workshops volgen over elk onderwerp dat maar met pitchen, profileren en presenteren te maken heeft.

Wat dacht je van de workshop die ex-militair Nico Hanhart geeft over hoe je (podium)angst vóór je kunt laten werken?

Van een workshop over welke kleding je het beste kunt aantrekken als je pitcht van Nanda Otten van Kleur Uniek?

Of van het geweldige verhaal van keynote spreekster Marije Wielenga die Nederlands Kampioen Speechen werd ondanks dat ze altijd een hekel had aan presentaties geven op haar werk? Ze vertelt wat er veranderde en hoe jij dat ook kunt toepassen. Ze heeft mij de korte versie verteld en ik kan je verzekeren: het is een kippenvelverhaal.

Hoop je op 8 maart ook te zien!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving