Naam-dyslexie – De Pitchcoach

LinkedIn volgers De Pitchcoach Esmeralda Kleinreesink

Wat doet een social media VA (=Virtual Assistant) voor je? Nou, dit dus. In anderhalf jaar tijd van 2250 volgers op mijn LinkedIn naar 5000! En mijn bedrijfspagina van 0 naar 1500 volgers. Ik ben super blij met Gerine Vianen, mijn social media VA. Ze plaatst niet alleen mijn blogs op LinkedIn en de website, maar ze nodigt ook iedereen uit die naar mijn profiel kijkt, een artikel liket of commentaar geeft. Dat zorgt er niet alleen voor dat ik meer connecties heb, maar ook dat de meerderheid van mijn cliënten mij via LinkedIn vindt.

Het bespaart mij heel veel tijd die ik kan gebruiken om me op de inhoud te concentreren van mijn werk en mijn blogs. En, heel belangrijk voor mij, Gerine heeft geen naam-dyslexie (bestaat daar een woord voor?), dus ik heb haar nog nooit een fout zien maken in het aanschrijven van iemand: ze gebruikt altijd de juiste naam. Mij lukt dat echt niet.

Ik sprak pas Joost en Graziella van De Kompassie Company. Ze vroegen of ik deel wilde uitmaken van hun Jaarprogramma Effectief Leiderschap. Na afloop van dat leuke gesprek stuur ik een mailtje naar ze. Met mijn naam-dyslexie weet ik dat ik de naam Graziella aan alle kanten kan verminken, dus die heb ik keurig opgezocht en gecopy-pastet in de aanhef. Bij Joost was ik minder alert. Dus die noemde ik John. Logisch, want het is een mannennaam, van 1 lettergreep, die begint met “Jo”: John! Wat een gênant begin van een samenwerking…

Kortom: ik ben erg blij met Gerine. Als je nog een social media VA zoekt (en ze heeft nog tijd), dan kan ik haar aanbevelen!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving