Lintkeuze – De Pitchcoach

Linktvergelijking

Nou, de proefdruk voor het op maat gemaakte notitieboek van The Notepad Factory is binnen! Ik weet wat ik wil, behalve dan het lint. Wil je met me meedenken?

Wat vind jij het mooiste lint (zie afbeelding)? Lint 1, waarbij het lint de kleur van het elastiek (sky blue) heeft en de tekst erop geborduurd wordt in wit? Of lint 2: waarbij het lint de kleur heeft van de kaft (navy) en de letters sky blue zijn?

Stuur je antwoord uiterlijk maandag 23 augustus naar info@depitchcoach.nl.

Update

Dank je wel allemaal voor je stem (ruim 90 stemmen alleen al op LinkedIn!) en je uitgebreide commentaar op mijn vraag welke kleur leeslint het beste zou passen bij het Pitchcoach notebook.

De keuze vond ik nog steeds niet makkelijk, want hoewel zich vanaf het begin een meerderheid aftekende voor optie 1, was ik ook wel gevoelig voor het meerdere keren genoemde argument dat donkerblauw wel een erg chique kleur is. Maar ik heb uiteindelijk besloten om mee te gaan met de meerderheid van 60%. Ik kies voor het lichtblauwe lint met de witte letter.

Dank jullie wel voor het meedenken. Zodra het notebook binnen is (week 37 volgens de offerte van The Notepad Factory) laat ik het uiteraard weten.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving