Just talk – De Pitchcoach

TED

Ik krijg een eigen rubriek in hét online magazine voor vrouwelijke ondernemers: FEEM online! Hij gaat heten “Just Talk met De Pitchcoach”.  Elke twee maanden ga ik een TEDTalk analyseren: niet op inhoud maar op presentatiekracht. Wat gaat er goed, waarom werkt dat en hoe kun jij dat als ondernemer toepassen in je eigen communicatie?

Het ging allemaal heel snel. De hoofdredacteur, Yvonne van Balkom, belde me op. “Wij willen graag dat jij als pitchexpert een nieuwe rubriek over TEDTalks gaat vullen. Zou je dat willen?” Ik zei “ja” en binnen 30 minuten hadden we het concept samengesteld en een akkoord.

Het concept is simpel: 1 alinea met waarom de TEDTalk interessant is voor ondernemers, gevolgd door 5 tips die je gelijk zelf kunt toepassen.  Zoals ik in ook in speechanalyses doe, bijvoorbeeld deze van burgemeester Aboutaleb: https://depitchcoach.nl/aboutaleb-en-zijn-speech-de-leermomenten-10-tips-de-pitchcoach/

De eerste Just Talk met De Pitchcoach zal naar verwachting half oktober uitkomen. Ik hou je uiteraard op de hoogte!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving