Tot vrijdag 25% korting – De Pitchcoach

25% korting op de masterclass Perfect Online Pitchen met De Pitchcoach

Black Friday begint steeds eerder. Frankwatching heeft deze week al haar “Green Days”. De leukste korting is die van maar liefst 25% (!) op de Masterclass Perfect online pitchen, zeg ik in het kader van In het kader van “Wij van WC-eend adviseren: WC-Eend”.  Dus van € 345, voor slechts € 259.

Ik geef dit speciaal voor Frankwatching gecreëerde interactieve hoorcollege op vrijdag 15 december van 13:00-16:00 uur. Hij is niet alleen interessant voor als je altijd al eens met mij hebt willen werken, maar daar nog niet aan toe bent gekomen. Maar ook als je wél al eens 1-op-1 of in een masterclass met mij hebt gewerkt. Want je krijgt niet alleen een opfrisser van de 4 elementen van een perfecte pitch, maar leert ook heel veel nieuwe dingen: recente wetenschap, nieuwe tools en inspirerende verhalen.

Dus: schrijf je tot vrijdag 5 november in voor Perfect Online Pitchen om van deze 25% korting te profiteren: https://www.frankwatching.com/masterclass-perfecte-online-pitch/. Dan spat jij in het nieuwe jaar ook online van het scherm af!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving