Knuffelponcho

knuffelponcho

Hoe vier je een diploma-uitreiking tijdens #Corona? Ik heb gisteren geleerd: met een knuffelponcho met de capuchon over je gezicht en veel handgel vooraf. Heel bizar om me te realiseren dat dit sinds de #lockdown de eerste keer is dat ik weer iemand heb omhelsd. Het is tevens de eerste keer dat ik me sinds de lockdown een gediplomeerd trainingsacteur mag noemen. Om precies te zijn “WWLA acteur m/v in het bedrijfsleven®”.

Mocht je je afvragen waarom een pitchcoach een opleiding van een jaar doet om trainingsacteur te worden, dan heb ik werkelijk een hele lijst aan redenen. Van goede feedback leren geven, tot het diepgaand en ingeleefd verbeteren van je vermogen om je in andere mensen te verplaatsen, tot het verbeteren van podiumvaardigheden. Zoals een collega afgestudeerde, die in het dagelijks leven psycholoog is, gisteren zo mooi zei: “Deze opleiding heeft me meer geleerd over andere mensen en hoe met ze om te gaan dan welke psychologieopleiding dan ook”.

Als je ooit een jaar lang je wil verdiepen in zo ongeveer elk model dat je maar kan bedenken om andere mensen te begrijpen en met ze te communiceren, dan kan ik je deze opleiding van harte aanbevelen. Of je nou trainingsacteur wil worden of niet, je wordt er in elk geval een beter mens, leidinggevende en coach van! Met dank aan de tomeloze energie, creativiteit en het vakmanschap van de docenten: Loes Wouterson en Andre Witbreuk.

 

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving