Fotopost – De Pitchcoach

esther van der lelie en esmeralda kleinreesink (esther communiceert en de pitchcoach)

“Ik zag vandaag op LinkedIn weer een foto van Annemarie van den Thillart langskomen, waar ze stralend met iemand opstond met wie ze een gesprek had gehad. Dat is heel slim om op deze manier even snel een post te maken. Ik zou dat ook vaker moeten doen, maar ik vergeet het altijd,” verzucht Esther van der Lelie.

Het is de laatste dag  van het driemaandse Perfect Professioneel Presenteren traject dat Esther van de Lelie volgt bij mij.

Oh, dat herken ik zo. Ik knik enthousiast: “Ja, dat vergeet ik ook altijd, om even een foto te maken voor een snelle post. Of dan heb ik ‘m gemaakt en post ik ‘m alsnog niet”.

“Zullen we dan nu even samen een foto nemen en afspreken dat we dit wel gaan posten?” vraagt ze.

Ik vind het een briljant idee. Dus we trekken allebei onze smartphones en maken twee gezamenlijke selfies.

Als we elkaar een paar weken later op de Topvrouwenborrel van Annemarie van den Thillart weer zien, zeggen we gelijktijdig: “Heb jij ‘m al geplaatst? Ik heb ‘m nog niet voorbij zien komen.”

We moeten er om lachen. Wij zijn kennelijk meer van de inhoudelijk posts dan de snelle fotoposts. Maar we beloven dat we het ‘ergens dit jaar’ toch echt gaan doen.

Hierbij kom ik mijn belofte na. Zie de stralende foto van Esther en ik op de laatste dag van ons traject. Maar wel weer met een uitgebreide tekst eromheen. Ik kan het kennelijk echt niet laten.

Zijn wij de enigen die vergeten om snelle fotoposts te plaatsen? Of heb jij daar ook last van?

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving