Eigen jurist – De Pitchcoach

testimonial esmeralda kleinreesink htjz

“Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?” vroeg ik aan Eline van Oirschot van Veldhuis Advies toen ik jaren geleden met De Pitchcoach begon.

“Da’s duur en je hebt er pas wat aan als het helemaal mis gaat. Ik raad je iets totaal anders aan: voorkomen dat je rechtsbijstand nodig hebt”, zei ze tegen me. “Zorg dat je tijdig juridisch advies vraagt”.

“Over duur gesproken” zei ik tegen haar. “Elke minuut aan de telefoon met een jurist kost klauwen vol tijd”.

“Daar heb ik dus een geweldige oplossing voor” zei ze. En ze overdreef niet.

Sinds ik met De Pitchcoach ben begonnen heb ik een juridisch abonnement bij Het Team Juridische Zaken. 50 euro per maand. Speciaal voor MKB. Stel een vraag, stuur een contract op, spar even over je Algemene Voorwaarden. Binnen 24 uur antwoord. Feitelijk heb ik mijn eigen jurist. Ik vind het geweldig! En dat heb ik ze ook meer dan eens laten weten.

Dus vroegen ze of ik mee wilde werken aan een promotiefilmpje voor op de homepage van hun website. Daar heb ik van harte ‘ja’ op gezegd, want ik denk dat dit abonnement voor heel veel MKB-ers een uitkomst is.

Nee, ik word niet gesponsord door HTJZ. Ja, ik heb aan dit promotiefilmpje gratis en voor niets meegedaan. Omdat ik oprecht enthousiast ben en denk dat dit voor heel veel MKB-ers een geweldig oplossing is! 

PS: Mijn tip aan de geïnterviewde in dit filmpje zou zijn: handen open. Want met je handen in elkaar gevouwen, kom je gestrest over 😉.

Deel dit bericht op:

“Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?” vroeg ik aan Eline van Oirschot van Veldhuis Advies toen ik jaren geleden met De Pitchcoach begon.

“Da’s duur en je hebt er pas wat aan als het helemaal mis gaat. Ik raad je iets totaal anders aan: voorkomen dat je rechtsbijstand nodig hebt”, zei ze tegen me. “Zorg dat je tijdig juridisch advies vraagt”.

“Over duur gesproken” zei ik tegen haar. “Elke minuut aan de telefoon met een jurist kost klauwen vol tijd”.

“Daar heb ik dus een geweldige oplossing voor” zei ze. En ze overdreef niet.

Sinds ik met De Pitchcoach ben begonnen heb ik een juridisch abonnement bij Het Team Juridische Zaken. 50 euro per maand. Speciaal voor MKB. Stel een vraag, stuur een contract op, spar even over je Algemene Voorwaarden. Binnen 24 uur antwoord. Feitelijk heb ik mijn eigen jurist. Ik vind het geweldig! En dat heb ik ze ook meer dan eens laten weten.

Dus vroegen ze of ik mee wilde werken aan een promotiefilmpje voor op de homepage van hun website. Daar heb ik van harte ‘ja’ op gezegd, want ik denk dat dit abonnement voor heel veel MKB-ers een uitkomst is.

Nee, ik word niet gesponsord door HTJZ. Ja, ik heb aan dit promotiefilmpje gratis en voor niets meegedaan. Omdat ik oprecht enthousiast ben en denk dat dit voor heel veel MKB-ers een geweldig oplossing is! 

PS: Mijn tip aan de geïnterviewde in dit filmpje zou zijn: handen open. Want met je handen in elkaar gevouwen, kom je gestrest over 😉.

 

Bedankt voor Je inschrijving