Winnaar boek bekend – De Pitchcoach

Cover Yin Yang

Vorige maand schreef ik een wedstrijd uit. Wie het best kan omschrijven waarom hij of zij een exemplaar van het boek “The Yin-Yang Military” wil hebben, krijgt het boek toegezonden.

We werden overweldigd via LinkedIn, Facebook en de website met het ene heldere verhaal na het andere. Zelfs iemand (Tamara Hoogezand-Walraven) die haar verzoek in dichtvorm beschreef.

Na lang beraad heeft de jury (mijn onovertroffen Virtual Assistant Gerine en ikzelf) gekozen voor het pleidooi van Liesbeth Marckx via Facebook: “Ik zou het graag schenken aan Silvia Derom van Creatieve Generalist die samen met Ivo Brughmans een boek schreef over paradoxen en veel anderen daarmee inspireert. De invalshoek van het militaire domein lijkt me een boeiende aanvulling voor hun werk: “Paradoxaal Coachen”: ”

Gefeliciteerd Liesbeth, Silvia en Ivo! Het boek komt jullie kant op! En dank al die andere mensen die zoveel belangstelling hebben voor ons boek. Als je ‘m alsnog wilt bestellen dan kan dat hier: https://link.springer.com/book/10.1007/978-3-030-52433-3.

Uit het juryrapport: Een sympathiek gebaar van Liesbeth om het boek aan Silvia en Ivo te schenken. De inhoud van het boek sluit naadloos aan bij het concept van paradoxaal coachen, want ambidexteriteit is paradoxaal. Dit geeft de schrijvers een heleboel inspiratie voor casestudies in het militaire domein. Het boek is daarmee een aanvulling op hun werk, dus in goede handen bij Silvia en Ivo.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving