Pitchboekje – De Pitchcoach

Marie-Gon

– “Ik heb een pallet voor u”, zegt de stem op de intercom. Achter hem zie ik een grote vrachtwagen op de stoep geparkeerd staan. Een pallet?

– “Ik denk dat u het verkeerde adres hebt”, zeg ik verbaasd.

– “Bent u De Pitchcoach?”. 

Dat moet ik inderdaad bekennen, dus ik vraag hem ‘de pallet’ in de lift naar boven te sturen.

Een houten pallet met daarop 4 dozen arriveert in de lift. Als ik de afzender zie staan, The Notepad Factory, dan maakt mijn hart een sprongetje, want ik weet ineens wat ga aantreffen: mijn op maat gemaakte pitchboekjes. Ze zijn er!

Alleen al de plastic bandjes om de dozen zijn mooi. Ze zijn sky-blue: de kleur van het blauw uit het logo van De Pitchcoach.

Als ik de deksel van de doos af doe, zie ik al dat ze nog mooier zijn dan verwacht. De eerste glijdt soepeltjes uit de kreukvrije, gladde verpakking. Mijn nagels maken een ringend geluid als ze over de blauwe kaft met een werkje erin gaan. Mijn vingers aaien eerst het diepliggende logo op de voorkant en vervolgens het dikke, ivoorkleurige papier.

En dan: het geborduurde lint. Bloglezers: wat hebben jullie een geweldige keuze gemaakt! De witte letters met ‘depitchcoach’ steken prachtig af tegen het lichtblauwe lint. Dank jullie wel!

Maandag was het dan zover. De eerste uitreiking van mijn pitchboekje aan een cliënt. Colour master Marie-Gon was even verrukt als ik. Ook zij is een notebook liefhebber. Ik denk dat de foto boekdelen spreekt 😊.

Als je de bijbehorende foto’s wilt zien, die staan in het hele artikel op LinkedIn (https://lnkd.in/eYNKkqip). Geniet ervan, en nogmaals dank voor al jullie input bij het samenstellen van de notebook!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving