Ontspannen uitzending

Self-soothing thumbs (Jackson Ezinga, cc)

In een eerder blog schreef ik over hoe je onbewust je (volstrekt normale) stress kunt lekken door het maken van “self-soothing gestures”. Gebaren die bedoeld zijn om jezelf gerust te stellen. En dat ik de sprekers bij Betonhuis had gecoacht ter voorbereiding op hun webinar om die gebaren niet meer te maken.

Dan is het als pitchcoach altijd spannend om de live uitzending te zien. Zien ze er ontspannen uit? Of lekken ze toch nog stress?

En het was geweldig! Iedereen die de webinar over CSC heeft gezien zal het met mij beamen: beide hoofdsprekers zagen er uitermate ontspannen, zeker en natuurlijk uit. Ik was zo trots op ze!

En zij waren blij met mij:

Pleun Kleinveld: In eerste instantie zag ik er bijzonder tegenop om de presentatie te geven maar door de adviezen van Esmeralda voelde ik mij veel zekerder tijdens de live uitzending van het webinar.

Remco Kerkhoven: De feedback die zij gaf tijdens de generale repetitie was een echte eye opener. We hebben er veel aan gehad. Hierdoor was de webinar was zeer geslaagd. De sprekers kwamen natuurlijk over, precies wat wij wilde bereiken.

(bron: aanbevelingen LinkedIn)

Wil je ook ontspannen, natuurlijk en zeker spreken? Boek dan een kennismakingsgesprek in: https://calendly.com/pitchcoach/strategie-sessie

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving