Olympisch pitchen

Olympisch pitchen

Hoe leuk is het als je iemand kent die naar de Olympische spelen gaat? Zo zag mijn sportmasseur eruit toen ik laatst bij ‘m langs kwam: volledig in Olympisch trainingspak. Gerard Faaij (van Moventes in IJsselstein) is namelijk niet alleen mijn masseur, maar ook die van de Olympische roeiers.  Bijna bizar dat zo’n geweldige masseur ook gewoon voor particulieren beschikbaar is.

De laatste maanden was het wel passen en meten: want voorafgaand aan de Olympische spelen waren er allerlei trainingskampen en met de bijbehorende coronamaatregels was hij vaak maar 1x per maand een paar dagen beschikbaar. Elk voordeel heb zijn nadeel, nietwaar? Maar we hebben geen maand gemist.

Het is leuk om op de massagetafel de verhalen over de voorbereiding te horen. Al weken geleden was duidelijk dat ze niets van Tokyo gaan zien. Op mij kwamen de corona-maatregels in Japan over als een gevangenis. Ben benieuwd hoe het voor hem was.

Ik heb in elk geval geleerd dat Olympisch sporten en perfect pitchen op elkaar lijken: je focust op 1 onderwerp, besteedt veel tijd aan oefenen en laat je ondersteunen door professionals.

Wat is de overeenkomst tussen de Olympische Spelen en jouw vak?

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving