Netwerkpitch schrijven op 21-2-2023 – De Pitchcoach

Zakenvrouwen de Ronde Venen Masterclass De Pitchcoach Esmeralda Kleinreesink

Nog even een herinnering voor alle zakenvrouwen van Nederland die weleens denken: Ik wou dat ik exact wist wat ik moest zeggen als iemand op een netwerkbijeenkomst (of een feestje of een sollicitatiegesprek) vraagt: “Wat doe je precies?”.

Die denkt: Ik wil dat die ander aan mijn lippen hangt, na afloop zegt: wouw, wat klink jij enthousiast over je werk, in plaats van om zich heen kijkt.

Als jij dat ook weleens hebt gedacht als zakenvrouw, dan heb ik een snelle, pijnloze en leuke oplossing! Zakenvrouwen De Ronde Venen organiseert samen met mij op dinsdagavond 21 februari van 19:00-21:30 de workshop: Schrijf je Perfecte Pitch.

In 2,5 uur leer je niet alleen alles over een perfecte pitch, maar schrijf je ook gelijk, stap-voor-stap, je eigen pitch. Dus op 21 februari loop jij met een grote grijns de deur uit van restaurant Meesters in Mijdrecht. Want dan weet je exact wat je voortaan moet zeggen op die netwerkborrel om die ander aan je lippen te laten hangen.

Voor het geld hoef je het niet te laten: slechts 55 euro en dat is inclusief BTW!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol.

Meld je gelijk aan via info@zakenvrouwendrv.nl of schrijf je in via: https://www.zakenvrouwendrv.nl/evenementen/workshop-de-perfecte-pitch.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving