Mijn jurist – De Pitchcoach

HTJZ Google Review De Pitchcoach

Als ik een aanbeveling schrijf dan doe ik dat voor bedrijven waar ik echt heel enthousiast van word. 5 ster reviews. En dat gebeurt niet zo heel vaak. Maar de manier waarop Dylan, de accountmanager van Het Team Juridische Zaken, meedacht over mijn Algemene Voorwaarden was aanleiding voor deze Google review:

Ondanks dat ik ZZP-er ben, zeg met enige regelmaat tegen opdrachtgevers en andere contractpartijen: “daar laat ik mijn jurist even naar kijken”. Want bij HTJZ gaat de teller niet lopen bij elke vraag die ik stelt, maar betaal ik een vast bedrag per maand waarbij ik zoveel vragen kan stellen als ik nodig heb.

Dat gaat dan ook nog eens heel makkelijk en heel snel:  Ik stuur het contract, of de vraag die ik heb per email naar HRJZ en binnen 24 uur heb ik een doordacht antwoord. Dat komt meestal per email, maar als het ingewikkelder is soms ook per telefoon. Altijd in normale mensentaal, met fijn persoonlijk contact en gericht op hoe ik als ondernemer mijn risico’s kan beperken. HTJZ voelt echt als ‘mijn jurist’.

Ik raad elke ondernemer een abonnement bij HTJZ aan, want het maakt de drempel om juridisch advies te vragen zoveel lager. Daarmee verlaag je de risico’s van ondernemen en verhoog je ook nog eens je eigen professionele uitstraling.

Schrijf jij aanbevelingen? En ook alleen 5 ster aanbevelingen, of juist alleen 1 sterren, of alles ertussen?

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving