30 seconden pitch

30 seconden pitch

Soms word je ingehaald door de werkelijkheid. Ik beweer al wekenlang (net als alle LinkedIn experts, overigens) dat profielfoto-video’s op LinkedIn (de nieuwe feature “Cover Story”) slechts 20 seconden mogen duren. Dat maakt ze extreem lastig, want in 20 seconden kun je vrijwel niets zeggen. Vandaar ook dat ik een 9-stappen handleiding Cover Story heb geschreven.

Die 20 seconden noemde ik ook aan het eind van de Red Panda Works podcast van Jordi Bron. We hadden dat interview een paar weken terug en hij is deze week gepubliceerd. 

Inmiddels is Cover Story ook bij mij eindelijk uitgerold. Dus ik deze week mijn Cover Story video opnemen. En wat blijkt? LinkedIn geeft je toch 30 seconden de tijd. Er is vast veel geklaagd dat 20 seconden wel echt heel erg weinig is!

Dus, als je onderstaande tip uit de laatste paar minuten van deze podcast luistert, weet dan dat het niet meer 100% klopt: een Cover Story op LinkedIn geeft je tegenwoordig een ‘royale’ 30 seconden om je punt te maken!

Wil je de hele podcast zien/horen? Of de Cover Story handleiding hebben? Laat het me hieronder effe weten, dan stuur ik je de link.

Bekijk hier de video: https://youtu.be/omj8bjoAH5I

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving