Weduwe – De Pitchcoach

Foto Esmeralda

“Wat maakte dat je stand-up comedian werd?” vraagt de journalist van ondernemersmagazine FEEM. Ik aarzel. Wil ik dat wel en plein public kwijt? Journalist Emma Roelse neemt me een levensloopinterview af: hoe ik van beroepsmilitair pitchcoach werd. Dat wordt al snel erg persoonlijk. Niet helemaal onverwacht uiteraard bij een Back to the Future gesprek.

Het verhaal waarom ik begonnen ben met stand-up comedy is echter wel heel erg persoonlijk. Het is namelijk gerelateerd aan een onderwerp waar ik nog nooit eerder in de media over gesproken heb: het overlijden van mijn man. Dus ik moet even slikken en nadenken of ik daar in het openbaar over wil praten.

Weduwe worden op je 43e is ongebruikelijk in Nederland en heeft een enorme impact op je leven. In mijn omgeving is er niemand die zijn of haar partner zo vroeg heeft verloren. Dat doet me besluiten om er wel over te praten. Het past niet alleen in een levensloopinterview, maar het helpt hopelijk ook andere mensen die jong hun partner verliezen te zien dat je uit de puinhopen van dat verlies weer een nieuw en ander leven kunt bouwen.

Als je wilt weten wat de link tussen het overlijden van mijn man en stand-up comedy is, of hoe ik van militair pitchcoach werd, lees dan hier het interview: https://feemonline.nl/van-luitenant-kolonel-naar-pitchcoach-zonder-doelen-zou-ik-me-gaan-vervelen/

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving