De Pitch Coach

cursus presenteren

voor wie?

Voor jou als je wilt dat je publiek aan je lippen hangt

Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Als pitchcoach kan ik er samen met jou voor zorgen dat die eerste indruk fantastisch is. Door met jou binnen 1 dag een perfecte pitch te creëren. Een pitch die op jouw lijf of bedrijf geschreven is. Van schrijven en oefenen tot presenteren. Zodat je publiek aan je lippen hangt.

cursus presenteren

Voor beslissers die willen dat iedereen zich even goed presenteert

Als jury, beslisser of investeerder wil je dat het beste idee, de beste kandidaat of de beste partij wint. Daarbij probeer je zo objectief mogelijk te zijn. Dan is het belangrijk dat iedereen zich net zo goed presenteert. Anders wordt het heel lastig. Kies je bijvoorbeeld voor iemand die een matig idee briljant presenteert? Of voor iemand die een briljant idee matig presenteert? In de praktijk blijkt het heel lastig om door een slechte presentatie heen te prikken. Als pitchcoach kan ik ervoor zorgen dat iedereen zich uitstekend presenteert. Zodat er een level playing field ontstaat en je als jury, beslisser of investeerder de juiste keuze kunt maken.

cursus presenteren met overtuiging
publiek hangend aan je lippen

Voor bedrijven die hun medewerkers nog succesvoller willen maken

Wil je dat je medewerkers nog succesvoller worden in het presenteren van je bedrijf, product of dienst? Dat zij hun targets halen en daarmee een mooie bonus verdienen? En dat de omzet van je bedrijf stijgt? Dan ontwikkel ik graag een masterclass of training op maat. Een investering die je dubbel en dwars terugverdient.

Voor iedereen die in heel weinig tijd iemand ergens van wil overtuigen

Met heel weinig tijd moet je denken aan alles van 20 seconden tot 10 minuten.

Tedx

En met iemand overtuigen moet je denken aan:

apple logo

Van een elevator pitch kan je baan afhangen

Reken maar dat de medewerkers van Apple zorgden dat ze een goede elevator pitch hadden. Als je destijds met CEO Steve Jobs in de lift zat, wilde hij je namelijk nog wel eens vragen wat je voor het bedrijf aan het doen was. Wist je niet snel genoeg te vertellen wat jouw toegevoegde waarde was, dan zei hij zonder pardon: “You’re fired”. Een beetje hard, dat wel, maar typisch Amerikaans. Wist je als medewerker daarentegen uit te leggen waarom jij onmisbaar was, dan kon je carrière wel eens aardig in de lift zitten.

Je wilt geen slapeloze nachten meer

Ben je zenuwachtig of gestrest voordat je moet pitchen? Of nog erger: lig je er zelfs wakker van? Ben je bang dat je een black-out krijgt of dat je uit de tijd loopt? Weet je niet wat je met je handen en de rest van je lijf moet doen en vraag je je daarom telkens af of je wel goed overkomt? Dan is de Perfect Pitch Methode echt iets voor jou.

wakker liggen
training presenteren

Je wilt ook niet dat je publiek in slaap valt

Lukt het je niet zo goed om kort en krachtig een helder en overtuigend verhaal te vertellen? Wil je te veel zeggen, dwaal je soms af en verlies je jezelf teveel in details? Merk je dat je toehoorders beginnen af te haken, op hun telefoon gaan kijken of met elkaar gaan praten? Of nog erger: dat ze tijdens jouw presentatie gaan geeuwen of bijna in slaap vallen? Dan kan ik als pitchcoach veel voor je betekenen.

cursus presenteren

Je wilt mensen van begin tot eind boeien

Het laatste wat je wilt is dat jouw pitch één lange lijdensweg wordt. Niet alleen voor jou persoonlijk, maar ook voor de mensen in de zaal. Zodat niet alleen jij blij bent dat de presentatie erop zit, maar je toehoorders ook.
Zou het niet geweldig zijn als je publiek van begin tot eind aan je lippen hangt? Dat de mensen gedurende de hele pitch op het puntje van hun stoel zitten en kippenvel krijgen van wat jij vertelt? En dat je na afloop van je pitch een daverend applaus krijgt en overladen wordt met complimenten? Als pitchcoach kan ik ervoor zorgen dat jij binnen 1 dag vol zelfvertrouwen een krachtige, gepassioneerde pitch kunt geven waarnaar je publiek ademloos blijft luisteren.

strategie presentatie

Je wilt je doel bereiken

Je wilt jouw product, dienst of idee zo voor het voetlicht brengen, dat het je echt wat oplevert. En bij voorkeur ook nog eens heel snel. Je wilt zo’n goede pitch houden, dat die opdracht, die investering of die nieuwe baan aan jou gegund wordt. Dat is ambitieus, maar zeer zeker haalbaar. Als pitchcoach help ik je graag je stoutste verwachtingen waar te maken.

Je wilt een goede pitch omtoveren in een uitzonderlijke performance

Je kunt al goed pitchen. Maar je bent nog niet tevreden. Je wilt meer. Je wilt een pitch waar iedereen stil van is en die iedereen zich nog heel lang herinnert. Als pitchcoach help ik je graag een goede pitch om te toveren in een uitzonderlijke performance.

TED speech Esmeralda Kleinreesink
Esmeralda Kleinreesink Stand up comedy De Pitchcoach

Je wilt duurzaam goed kunnen pitchen

Je wilt tools en vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt. Samen met jou ontwikkel ik meer dan een pitch. Ik leer je hoe je een pitch schrijft en vormgeeft. Ik leer je hoe je een presentatie voorbereid en oefent. Maar vooral ook hoe je zelfverzekerd op een podium staat. Elke keer opnieuw.

Scroll naar top

Bedankt voor Je inschrijving