De Pitch Coach

Pitchen voor het auditcomité – De Pitchcoach

Kaan Cig

“Dit is magisch”, zegt Kaan Çig voor de 3e keer met een grote lach op zijn gezicht. We zijn een pitch voor het auditcomité aan het voorbereiden. Op basis van zijn voorzet schrijven we samen een pitch die alles vertelt wat hij wil vertellen, maar zonder een woord ambtelijk jargon. Hij doet niets anders dan een waar gebeurd verhaal vertellen waar alles inzit wat hij wil vertellen. Angst voor uitbesteding, spanning of hij zo’n grote klus wel kan, trots als hij binnen een week een geweldig concept neerlegt, blij over de samenwerking met een collega van een andere afdeling. Ja, dat is magisch: je echte verhaal vertellen. Ik weet zeker dat het auditcomité ervan gaat smullen.

Dit is hoe hij het beschrijft in een aanbeveling op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/esmeraldakleinreesink):
Ik was op zoek naar een pitchcoach die mij zou helpen met het voorbereiden en uitvoeren van mijn pitch voor het auditcomité. Esmeralda Kleinreesink van De Pitchcoach heeft mij erg goed geholpen.
We hebben in twee sessies via MS Teams de perfecte pitch voorbereid. In de eerste sessie hebben we samen de pitch geschreven. Vervolgens had ik één dag om een conceptvideo op te nemen. In de tweede sessie hebben we samen deze video besproken en heb ik handige feedback ontvangen op mijn conceptvideo. Hierdoor heb ik de benodigde info en kennis op kunnen bouwen om de definitieve versie op te nemen. Super!
Dankzij deze magische coaching heb ik nieuwe vaardigheden geleerd zoals het gebruiken van de juiste lichaamstaal, uitspraak, woorden en zinnen. Ik zou Esmeralda Kleinreesink zeker aanbevelen!

Een magische beoordeling!

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving