Droomdebuut Top 10 Frankwatching – De Pitchcoach

De Perfecte Pitch Methode

“Een droomdebuut”, omschreef iemand het. Mijn eerste artikel voor communicatieplatform Frankwatching staat gelijk in de top 10 van de maand januari! Ondanks dat het er pas op 27 januari op kwam, nu al 6.700 views voor het artikel over de speech van Aboutaleb en wat je van hem kunt leren.

Het ging allemaal heel snel: ik werkte samen met Olaf Geysendorp aan een offerte. Hij vertelde me dat hij die week een artikel had geschreven over een enorme fout die hij had gemaakt (het top 3 artikel van januari). En dat hij tot zijn verbazing juist door dat artikel direct een opdracht had gekregen.

“Moet jij ook niet eens gaan schrijven voor Frankwatching?” zei hij. “Die stukken van jou over de speech van Rutte en de koning zijn perfect daarvoor”.

Dat vond de redactie van Frankwatching inderdaad ook. Vooral als ze direct de volgende dag na het geven van de speech geplaatst konden worden. Twee dagen later zag ik tijdens het ontbijt de speech van Aboutaleb op televisie. En om 14:00 uur stond mijn artikel op de site. Zo snel kan het gaan.

Wil jij net zo goed leren pitchen als Aboutaleb? Boek dan direct een kennismakingsgesprek op https://calendly.com/pitchcoach/strategie-sessie. Of volg de gratis webinar “De perfecte pitch methode” op https://depitchcoach.nl/webinar/.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving