Democratie – De Pitchcoach

Foto Boek

Soms worden non-fictie boeken ineens weer actueel. Zoals Officier in Afghanistan nu. Ik vind het als schrijver altijd leuk om te horen hoe lezers mijn boek hebben ervaren. En dan niet alleen een algemeen antwoord als “ik heb erg moeten lachen van herkenning” of “ik heb het in één ruk uitgelezen”, maar juist inzicht in wat ze het meest is bijgebleven.

Afgelopen week schreef Andre Kesseler, de hoofdredacteur van KIJK Magazine, in een commentaar op LinkedIn niet alleen dat hij Officier in Afghanistan een goed boek vond dat hij met veel plezier had gelezen (algemeen), maar ook dat hij het hoofdstuk Bringing Democracy ”wel treffend” vond. 

Dat is een hoofdstuk dat hiervoor zelden genoemd werd door lezers, maar waar ik zelf ook wel blij mee bent. Het is mijn bespiegeling over de vraag waarom wij in Afghanistan zijn naar aanleiding van een vreemd gesprek met aan aantal Amerikaanse militairen. Een nogal actuele vraag, negen jaar na het uitkomen van het boek.

Hieronder een stukje uit dat hoofdstuk met foto’s van mijn uitzending.

PS: Vergeet niet om het geluid aan te zetten

PPS: Officier in Afghanistan is verkrijgbaar via bol.com. Als je een gesigneerd exemplaar wilt, stuur dan een mailtje naar info@depitchcoach.nl.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving