DEFx – De Pitchcoach

DEFx - De Pitchcoach

“Ik ga nu altijd onthouden dat ik eerst moet nadenken over wat mijn publiek wil, voordat ik begin met zenden”. Zomaar een van de lessons learned van een van de deelnemers aan mijn masterclass Schrijf je perfecte pitch van gisteren op DEFx, het Defensie Entrepreneurs Forum. Twee keer een volle workshop met super actieve deelnemers op een geweldig georganiseerd event.

Lekker overnacht op de Prinses Margriet Kazerne in een mooie, ruime legeringskamer. Zodat ik vandaag nog een lezing kan geven voor alle deelnemers. Ik ga een fantastische Nederlandse pitch seconde voor seconde ontleden: die van burgemeester Aboutaleb na de rellen in Rotterdam-Zuid vorig jaar. Om te laten zien hoeveel techniek achter een perfecte pitch zit. En dat pitchen dus echt te leren is.

Het filmpje hieronder is de impressie van gisteren. Vind je het leuk mij te zien? Kijk dan rond 1:16 en 2:09.

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving