Certificaat – De Pitchcoach

Certificaat

“Zou ik een deelname certificaat kunnen krijgen voor in mijn personeelsdossier?” vroeg Patrick van der Giesen vorige week.

Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht: certificaten. Maar ik vind het een logische vraag. Natuurlijk moet zo’n één-op-één coachingsdag in het P-dossier komen!

Mijn huisontwerper, Willem van den Bos, is ook gelijk enthousiast. Ik stuur ‘m ter inspiratie twee certificaten. Ik schrijf erbij welke elementen ik van elk mooi vind (het gebruik van het plaatje op de achtergrond, de strakke vormgeving, vormgeving in de logo kleuren) en wat juist niet (dat het font van de naam groter is dan het font van het certificaat). Dan laat ik hem zijn gang gaan.

Hij komt terug met een simpel, maar mooi ontwerp met als uitleg: “Een certificaat wordt al heel snel te druk of oubollig. Dat past natuurlijk niet bij de uitstraling van De Pitchcoach.” Heerlijk, zo’n huisontwerper die je begrijpt!

En niet alleen ik vind ‘m mooi maar Patrick ook. Om precies te zijn: “Super gaaf!!”.

Wil jij ook zo’n mooi certificaat in je personeelsdossier? Boek dan gelijk een telefonische afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek in mijn agenda: https://lnkd.in/ejPDtN9

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving