Ambtenaar van het jaar – De Pitchcoach

Ambtenaar van het jaar 2021

"Update 14-12-2021: Wendy is met onze pitch Ambtenaar van het Jaar geworden"

“Ik heb je hulp nodig”, schrijft Wendy Kwaks niet alleen in haar LinkedIn post, maar ze vraagt het ook aan mij. Ze is genomineerd voor Ambtenaar van het jaar! 100 genomineerden, 12 daarvan gaan door op basis van verkiezingen. Als ze een van de 12 finalisten is, dan gaat ze haar beste pitchvideo ooit maken. Samen met mij.

Ik ken haar al jaren. Wendy is een razend slimme dame die maar een ding wil: Defensie de broedplaats van innovatie in Nederland laten zijn. Dat doet ze op generaalsniveau als burgervrouw. Omdat zij vond dat ze dat prima kon en haar omgeving daar dus gewoon van overtuigde.

Ik heb onmiddellijk op haar gestemd, kostte 30 seconden. Want ik vind dat Defensie het waard is, slimme vrouwen het waard zijn en, meest belangrijk, Wendy het waard is. Want haar ideeën maken heel Nederland beter. Hoe? Dat zul je in de pitch zien.

Dus stem op haar, zodat jouw nieuwsgierigheid naar haar pitch bevredigd wordt, Wendy & Defensie een geweldig nieuw podium voor hun ideeën krijgen en ik de trotse coach van de Ambtenaar van het Jaar mag worden. Stemmen kan via deze link: https://publiekdenken.nl/evenementen/top-100/stembus-verkiezing-ambtenaar-van-het-jaar-geopend-2/

Deel dit bericht op:

Bedankt voor Je inschrijving